daf-logoMercedesIvecoFiatWings

Service

VERHUUR

DIF-RENT werd opgericht om tegemoet te komen aan een concrete vraag vanuit het bedrijfs-voertuigen dealernet van Willy van Doorne International. De klanten van deze bedrijven zien zich regelmatig geplaatst voor een dringende nood aan een tijdelijk of definitief vervangingsvoertuig. Hierop bieden wij een ruim assortiment aan mogelijkheden Om zeker te stellen dat de klanten met perfecte huurwagens rijden, wordt ernaar gestreefd een zo ruim mogelijk gamma aan recente voertuigen aan te bieden, die vanzelfsprekend geselecteerd zijn uit de merken die binnen Willy van Doorne International vertegenwoordigd worden.

Korte Termijn Verhuur

Verhuur op korte termijn komt tegemoet aan de behoeften bij een groot onderhoud of herstellingen in de werkplaats aan de eigen voertuigen. U komt voor geen verassingen te staan, tarieven zijn all in. Om zeker te stellen dat de klanten met perfecte huurwagens rijden, wordt ernaar gestreefd een zo ruim mogelijk gamma aan recente voertuigen aan te bieden, die vanzelfsprekend geselecteerd zijn uit de merken die binnen Willy van Doorne International vertegenwoordigd worden.

Middellange Termijn Verhuur

De middellange termijnverhuur biedt een oplossing om kortstondige capaciteitsuitbreidingen aan te vullen, Of ter overbrugging van leveringstermijnen bij de aankoop van een nieuwe vrachtwagen. Ook hier hanteren we tarieven all in. Om zeker te stellen dat de klanten met perfecte huurwagens rijden, wordt ernaar gestreefd een zo ruim mogelijk gamma aan recente voertuigen aan te bieden, die vanzelfsprekend geselecteerd zijn uit de merken die binnen Willy van Doorne International vertegenwoordigd worden.

Lange Termijn Verhuur

Full Service Lease
Met inbegrip van alle diensten, verzekeringen, rijtaks, Eurovignet onderhoud en herstellingen (gans Europa), banden en vervangvoertuig U betaalt een vast bedrag per kilometer. 

Off balance 
Geen aankoopoptie Operationele Lease Met inbegrip van alle diensten zoals bij Full Service Lease maar onderhoud en eventuele herstellingen kan u in eigen beheer houden.  Off balance. 

Financiële Lease en/of Huurkoop 
Alles op maat en volgens de behoeften van de klant. Eventueel met een aangepast diensten pakket laat deze formule u toe om eigenaar te worden van de vrachtwagen. On balance. 

Combi Lease 
De combinatie van de voordelen van een Financiële & Operationele Lease. Op het einde van het contract beschikt u over een koopoptie van minimum 16% of hoger. Off balance.